Ελλάδα - Χριστουγεννιάτικη Παράδοση

Το Fruugo είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας. Με πάνω από 1 εκατομμύριο προϊόντα για να διαλέξετε, υπάρχει κάτι για τον καθένα. Αν και τα Χριστούγεννα είναι η πιο φορτωμένη εποχή του χρόνου για μας, εργαζόμαστε ιδιαίτερα σκληρά για να προσπαθήσουμε να παρέχουμε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας όλον τον χρόνο.

Έχουμε προμηθευτές που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο. Σε κάθε σελίδα προϊόντος, παρακαλούμε κάντε κλικ στις Πληροφορίες Παράδοσης για να δείτε από ποια χώρα αποστέλλεται το είδος.

Η τελευταία συνιστώμενη ** ημερομηνία παραγγελίας παράδοσης είναι 11 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να συνεχίσετε να παραγγέλνετε κανονικά οποιαδήποτε στιγμή μετά από αυτές τις συνιστώμενες καταληκτικές ημερομηνίες και ίσως και πάλι να παραλάβετε την παραγγελία σας εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι ορισμένοι προμηθευτές προσφέρουν επιλογή παράδοσης εξπρές, η οποία μπορεί να σας επιτρέψει να παραγγείλετε αργότερα από αυτές τις ημερομηνίες και να παραλάβετε την παραγγελία σας εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Αν υπάρχει επιλογή παράδοσης εξπρές, θα εμφανιστεί κατά τη διαδικασία της πληρωμής.

**Παρόλο που οι λιανοπωλητές του Fruugo προσπαθούν να παραδίδουν μέσα σ' αυτά τα χρονικά όρια, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι τα χρονικά όρια είναι εκτιμώμενα και δεν είναι εγγυημένα. Τα χρονικά όρια παράδοσης δεν περιλαμβάνουν χρόνους εκτελωνισμού ή δυσμενών καιρικών συνθηκών, που είναι εκτός ελέγχου του Fruugo's. Παρακαλούμε υπολογίστε επιπλέον χρόνο αποστολής για παραδόσεις σε ειδικές, δύσβατες περιοχές.