Παράδοση

Χρονοδιαγράμματα παραδόσεων 

Τα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως οι επιλογές που κάνετε στο ταμείο για τον τρόπο παράδοσης. 

Η τοποθεσία του καταστήματος λιανικής και το χρονοδιάγραμμα προβλεπόμενης παράδοσης εμφανίζονται όταν κάνετε κλικ στην ενότητα «Παράδοση» της σελίδας προϊόντος. 

Τυπική παράδοση εσωτερικού - στις περιπτώσεις που το κατάστημα λιανικής και η διεύθυνση παράδοσης βρίσκονται στην ίδια χώρα, απαιτούνται περίπου 2-5 ημέρες από την αποστολή. Συνήθως, η τυπική επιλογή παράδοσης δεν παρέχει παρακολούθηση ή αποδεικτικό υπηρεσίας παράδοσης. 

Τυπική διεθνής παράδοση - στις περιπτώσεις που το κατάστημα λιανικής και η διεύθυνση παράδοσης δεν βρίσκονται στην ίδια χώρα, απαιτούνται περίπου 5-14 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή. Συνήθως, η τυπική επιλογή παράδοσης δεν παρέχει παρακολούθηση ή αποδεικτικό υπηρεσίας παράδοσης. 

Εξπρές παράδοση εσωτερικού - στις περιπτώσεις που το κατάστημα λιανικής και η διεύθυνση παράδοσης βρίσκονται στην ίδια χώρα, απαιτούνται περίπου 1-2 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή. Συνήθως, η εξπρές επιλογή παράδοσης παρέχει παρακολούθηση και αποδεικτικό υπηρεσίας παράδοσης. 

Εξπρές διεθνής παράδοση - στις περιπτώσεις που το κατάστημα λιανικής και η διεύθυνση παράδοσης δεν βρίσκονται στην ίδια χώρα, απαιτούνται περίπου 3-7 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή. Συνήθως, η εξπρές επιλογή παράδοσης παρέχει παρακολούθηση και αποδεικτικό υπηρεσίας παράδοσης. 

Ενδέχεται να απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή. 

Στις περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες διαφορετικές επιλογές παράδοσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της συναλλαγής στο ταμείο. Είμαστε marketplace και, ως εκ τούτου, οι επιλογές ενδέχεται να διαφέρουν για τα αντικείμενα που έχετε στο καλάθι σας.

Παρακαλούμε σημειώστε: όπως με κάθε υπηρεσία παράδοσης, τα χρονοδιαγράμματα παρέχονται κατά προσέγγιση, δεν είναι εγγυημένα και δεν περιλαμβάνουν τον χρόνο εκτελωνισμού που δεν εμπίπτει στον έλεγχό μας. Συγκεκριμένα για παραδόσεις στη Νότια Αφρική, παρακαλείστε να υπολογίζετε επιπλέον χρόνο, λόγω καθυστερήσεων στις τελωνειακές υπηρεσίες και την ταχυδρομική υπηρεσία της Νότιας Αφρικής. 
*Παρακαλούμε, διαβάστε επίσης την πολιτική μας για την Covid, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς επηρεάζονται οι παραδόσεις.

 

Κόστος παράδοσης 

Το κόστος παράδοσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τις επιλογές που θα κάνετε στο ταμείο για τον τρόπο παράδοσης. 

Οι τιμές παράδοσης που εμφανίζονται στις σελίδες των προϊόντων αφορούν παράδοση εντός της εκάστοτε χώρας προβολής της διαδικτυακής τοποθεσίας Fruugo. Για παράδειγμα, αν περιηγείστε στην τοποθεσία fruugo.es, οι τιμές παράδοσης που εμφανίζονται ισχύουν για παράδοση εντός Ισπανίας. Αν αλλάξετε τη χώρα παράδοσης στο ταμείο, η χρέωση θα ενημερωθεί αυτόματα.

Αν έχετε λογαριασμό στο Fruugo, μπορείτε να επιλέξετε αλλαγή της χώρας παράδοσης για τον λογαριασμό σας ως εξής:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
  2. Επιλέξτε τον Λογαριασμό σας
  3. Επιλέξτε Προσωπικά στοιχεία
  4. Ενημερώστε τη χώρα παράδοσης 

Με αυτόν τον τρόπο, θα προσαρμοστεί το κόστος αποστολής στις οθόνες πληροφοριών των προϊόντων. 

Το συνολικό κόστος παράδοσης εμφανίζεται στην τελική σελίδα του ταμείου, προτού υποβάλετε την παραγγελία σας. Έχετε υπ’ όψιν ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή χώρα παράδοσης στο ταμείο, καθώς η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αν η διεύθυνση παράδοσης δεν αντιστοιχεί με τη χώρα παράδοσης, γιατί θα έχει υπολογιστεί λανθασμένα το κόστος. 

Εάν προκύψουν επιπλέον χρεώσεις παράδοσης στην παραγγελία σας, όπως, για παράδειγμα, αν το βάρος ενός προϊόντος υπερβαίνει το όριο της εταιρείας ταχυμεταφορών ή αν η παράδοση πρέπει να γίνει σε απομακρυσμένο προορισμό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με την παραγγελία σας ή να την ακυρώσετε. 

 

Περιορισμοί στη διεύθυνση παράδοσης 

Επί του παρόντος, κάνουμε αποστολές σε 42 χώρες:

Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Καναδά, Κίνα, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτο, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σινγκαπούρη, Σλοβακία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α. 

Είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς που διέπουν τη μεταφορά συγκεκριμένων προϊόντων σε συγκεκριμένους προορισμούς. Αυτοί οι περιορισμοί παράδοσης που αφορούν την εκάστοτε χώρα σημαίνουν ότι δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα προς παράδοση σε όλους τους προορισμούς.

Σας προβάλλουμε μόνον τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς παράδοση στη χώρα σας. 

Θα παραδίδουμε παραγγελίες μόνο σε διευθύνσεις σταθμών συσκευασίας, στις περιπτώσεις που η καταχωρισμένη διεύθυνση χρέωσης της κάρτας πληρωμής παρασχέθηκε κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής στο ταμείο.

 

Εταιρείες ταχυμεταφορών 

Τα καταστήματα λιανικής με τα οποία συνεργαζόμαστε χρησιμοποιούν διάφορες κορυφαίες διεθνείς εταιρείες ταχυμεταφορών και τοπικές ταχυδρομικές υπηρεσίες για την παράδοση των παραγγελιών σας, ανάλογα με τις χώρες προέλευσης και προορισμού και με τον τύπο του προϊόντος. 

Δυστυχώς, δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Κατά την άφιξη στη χώρα σας, το πακέτο σας ενδέχεται να παραδοθεί στην τοπική ταχυδρομική υπηρεσία και ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε το πακέτο σας από τοπικό σημείο παραλαβής.