Γιαούρτι Starter Culture Φυσικό Σπιτικό 10 Φακελάκια

34,95 €
+ 9,99 € Αποστολή

Γιαούρτι Starter Culture Φυσικό Σπιτικό 10 Φακελάκια

Αρχική τιμή: 59,00 €
Τιμή: 34,95 €
Κερδίζετε: 24,05 € (40%)
Πωλήθηκε από:
34,95 €
+ 9,99 € Αποστολή

Σε απόθεμα

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

Περιγραφή

Όλα φυσικά, χωρίς τεχνητά χρώματα ή γεύσεις, υψηλή δραστηριότητα, χωρίς ζάχαρη. Περιέχει 10 είδη προβιοτικών, βοηθούν στην προώθηση του εντέρου για την υγεία και κάνουν το πεπτικό σας σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά. Κάθε μεγάλο πακέτο περιέχει 10 μικρές συσκευασίες, 1 μικρή συσκευασία (1g) μπορεί να ζυμώσει 1L γάλα. Όνομα Προϊόντος: Bifidobacterium Γιαούρτι Starter (10 προβιοτικά) Προβιοτικά Συστατικά:Maltodextrin,Lactobacillus delbrueckii subsp,Lactococcus lactis subsp.cremoris,Bifidobacterium Lactis,Leuconostoc mesenteroides subsp.mesenteroides,Streptococcus thermophilus,Lactococcus lactis subsp.lactis biovar diacetylactis, Lactobacillus acidophilus,Lactobacillus lactis subsp.lactis L.casei,Lactobacillus rhamnosus. Προέλευση: Δανία Διάρκεια ζωής και μέθοδος αποθήκευσης: 12 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρή και δροσερή κατάσταση. 18 μήνες εάν σφραγιστεί και καταψυχθεί. Ημερομηνία παραγωγής: Δείτε τη σφραγίδα Καθαρό περιεχόμενο: 10g (1g * 10pack) PLS ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΤΙΣ ΑΚΌΛΟΥΘΕΣ ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ !! Σημειώσεις: 1.Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το διατηρείτε στο ψυγείο και σφραγισμένο. 2.Βάλτε το στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ για περισσότερο από 3 ώρες μόλις το παραλάβετε. Θα βοηθήσει στη βελτίωση της βιωσιμότητας των προβιοτικών και θα κάνει τη ζύμωση πιο εύκολη μετά την κατάψυξη. Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή για χρόνο. 3.DO ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό για να καθαρίσετε το εσωτερικό δοχείο της μηχανής γιαουρτιού, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το βραστό νερό. 4.Βεβαιωθείτε ότι η σκόνη εκκίνησης γιαουρτιού αναδεύεται ομοιόμορφα και δεν κολλάει στο κάτω μέρος ή στην πλευρά του δοχείου. 5.Προσπαθήστε να επιλέξετε το πλήρες γάλα σε θερμοκρασία δωματίου. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το κρύο γάλα. 6. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία ζύμωσης γύρω στο 109 (43), η ζύμωση για το χρόνο είναι συνήθως 6-8 ώρες, μπορείτε να παρατείνετε σε 10-12 ώρες το χειμώνα. 7. Μπορείτε να παρατείνετε τη ζύμωση για το χρόνο για να αυξήσετε το οξύ, αλλά όχι περισσότερο από 15 ώρες. 8.Βάζουμε στο ψυγείο το γιαούρτι που έχει υποστεί ζύμωση για 3-5 ώρες να έχει καλύτερη γεύση. 9.DO ΜΗΝ βάζετε ζάχαρη σε αυτό πριν ζυμώσετε εάν δεν είστε πολύ εξειδικευμένοι, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταφίδες, φράουλες, μέλι, στο γιαούρτι που έχει υποστεί ζύμωση με δικά σας γούστα. Προσοχή: Η συσκευασία του προϊόντος μπορεί να είναι λίγο διαφορετική λόγω διαφορετικής παρτίδας παραγωγής. Μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα επηρεάσει το ίδιο το προϊόν. Περιλαμβάνεται πακέτο: ένα μεγάλο πακέτο (1g * 10 μικρό πακέτο)
  • Fruugo ID: 347447467-759131367
  • EAN: 8226183619477

Παράδοση & Επιστροφές

Αποστέλλεται σε 2 μέρες

  • STANDARD: 9,99 € - Παράδοση μεταξύ Δευ 06 Οκτωβρίου 2025–Δευ 13 Οκτωβρίου 2025

Αποστέλλεται από Κίνα.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών