Περιγραφή
Αυτό το διαθλαστόμε χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα στον αρχικό χυμό σταφυλιών, τότε η περιεκτικότητα σε αλκοόλη στον οίνο (που πρόκειται να γίνει από το χυμό σταφυλιού) μπορεί να γίνει γνωστή από τη ζυγαριά και ο χυμός σταφυλιών μπορεί να ζυμωθεί μετρώντας την περιεκτικότητα σε αλκοόλη (κατ' όγκο) του χυμού κρασιούMeasuring Range - Brix: 0-40%, Αλκοόλη: 0-25%Εύκολο στη χρήση - Τοποθετήστε 2, 3 σταγόνες του δείγματος στο κύριο πρίσμα, κλείστε την πλάκα και κοιτάξτε μέσα από το παράθυρο προβολής για να διαβάσετε την τιμή BrixCalibration - Μηδενική βαθμονόμηση με νερό στους 20 C, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας 0-30 C (ATC)Πακέτο - Διαθλαστόμετρο, Μια σκληρή πλαστική θήκη, Μίνι κατσαβίδι, 1 * Πιπέτα, Εγχειρίδιο οδηγιών. Αυτό το διατρακτονόμετρο προορίζεται κυρίως για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα του χυμού σταφυλιού, έτσι ώστε να προβλέπεται η περιεκτικότητα του οίνου σε αλκοόλη που πρόκειται να παραχθεί. Επειδή η περιεκτικότητα σε αλκοόλη του κρασιού σχετίζεται θετικά με την περιεκτικότητα σε σάκχαρα του χυμού σταφυλιού, φυσικά, αν το χρησιμοποιήσετε ως μετρητή περιεκτικότητας σε σάκχαρα, είναι επίσης πιθανό Να έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχή ότι τα υγρά διαφορετικών συγκεντρώσεων έχουν διαφορετικούς διαθλαστικούς δείκτες. Έχει τα πλεονεκτήματα της ταχύτητας, της ακρίβειας, του ελαφριού βάρους και του μικρού όγκου. Χρήση: Ανοίξτε το κάλυμμα και επιθεωρήστε προσεκτικά το πρίσμα με ένα μαλακό πανί. Πάρτε μερικές σταγόνες του διαλύματος για να μετρηθεί και τοποθετήστε το στο πρίσμα ανίχνευσης. Στη συνέχεια, κλείστε απαλά το κάλυμμα για να αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα και απλώστε το διάλυμα σε ολόκληρη την επιφάνεια του πρίσματος. Στοχεύστε την πλάκα εισόδου του οργάνου στην πηγή φωτός ή σε ένα φωτεινό σημείο, παρατηρήστε το οπτικό πεδίο μέσα από το προσοφθάλμιο και γυρίστε το προσοφθάλμιο για να ρυθμίσετε τον τροχό χειρός για να κάνετε το μπλε και άσπρο περίγραμμα του πεδίου θέασης καθαρό. Η κλίμακα της διαχωριστικής γραμμής είναι η συγκέντρωση του διαλύματος. Βαθμολόγηση και βαθμολόγηση θερμοκρασίας: Το όργανο πρέπει να βαθμονομηθεί στο μηδέν πριν από τη μέτρηση. Πάρτε μερικές σταγόνες απσταγμένο νερό και τοποθετήστε το στο πρίσμα ανίχνευσης. Γυρίστε τη βίδα μηδενικής ρύθμισης για να ρυθμίσετε τη ζυγαριά στο 0% της ζυγαριάς. Το πρίσμα ανίχνευσης στη συνέχεια σκουπίζεται και δοκιμάζεται. Μια άλλη μέθοδος (μόνο για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε σάκχαρα) είναι να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας και στη συνέχεια να προσθέσετε (ή να αφαιρέσετε) την τιμή διόρθωσης θερμοκρασίας στην τιμή που διαβάζεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για να πάρετε μια ακριβή τιμή. (Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας για τις ενδείξεις ζάχαρης.) Συσκευασία: 1 x διαφυλεόμετρο, 1 Χ Μια σκληρή πλαστική περίπτωση, 1 μίνι κατσαβίδι Χ, πιπέτα Χ, 1 εγχειρίδιο οδηγίας Χ
-
Fruugo ID:
174332052-372812528
-
EAN:
9496788379772