The Physiology Of Taste by Jean-Anthelme Brillat-Savarin Hardback Book

17,95 €
+ 21,49 € Αποστολή

The Physiology Of Taste by Jean-Anthelme Brillat-Savarin Hardback Book

  • Μάρκα: Unbranded
Πωλήθηκε από:

The Physiology Of Taste by Jean-Anthelme Brillat-Savarin Hardback Book

  • Μάρκα: Unbranded

17,95 €

Σε απόθεμα
+ 21,49 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Πωλήθηκε από:

17,95 €

Σε απόθεμα
+ 21,49 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Μέθοδοι πληρωμής:

Περιγραφή

The Physiology Of Taste by Jean-Anthelme Brillat-Savarin Hardback Book

Originally published in 1825, Physiology of Taste is a culinary masterpiece that gives insight into the history and practice of eating, both together and alone. The author uses a unique storytelling style to detail the sensual art of fine dining. Jean Anthelme Brillat-Savarin believes that what you eat is a reflection of who you are.
  • Μάρκα: Unbranded
  • Κατηγορία: Εκπαίδευση
  • Szerző: Jean-Anthelme Brilla
  • Nyelv: English
  • Kiadó / Kiadó: Mint Editions
  • Formátum: Hardback
  • Oldalak száma: 196
  • Fruugo ID: 435208485-912859868
  • ISBN: 9781513205861

Παράδοση & Επιστροφές

Αποστέλλεται σε 24 ώρες

  • STANDARD: 21,49 € - Παράδοση μεταξύ Τρί 30 Δεκεμβρίου 2025–Δευ 05 Ιανουαρίου 2026

Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών