Περιγραφή
Το διαθλόμετρο χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα στον ακατέργαστο χυμό σταφυλιών και στη συνέχεια η περιεκτικότητα σε αλκοόλη στον οίνο (που παρασκευάζεται από χυμό σταφυλιού) μπορεί να γίνει γνωστή από τη ζυγαριά και ο χυμός σταφυλιού μπορεί να ζυμωθεί (κατ' όγκο) μετρώντας την περιεκτικότητα σε αλκοόλη. Εύρος-Brix: 0-40%, Αλκοόλ: 0-25% Εύκολο στη χρήση-Βάλτε 2, 3 σταγόνες του δείγματος στο κύριο πρίσμα, κλείστε την πλάκα και διαβάστε την τιμή Brix μέσω του παραθύρου παρατήρησης. Βαθμολόγηση-χρήση 20 Γ νερό για τη μηδενική βαθμολόγηση, αυτόματη αποζημίωση θερμοκρασίας 0-30C (ATC) Συσκευασία-διαφυλεόμετρο, σκληρό πλαστικό κιβώτιο, μίνι κατσαβίδι, πιπέτα 1*, εγχειρίδιο οδηγιών. Το διαφυλετικό μετρά κυρίως την περιεκτικότητα σε σάκχαρα του χυμού σταφυλιού, προβλέποντας έτσι την περιεκτικότητα σε αλκοόλη του παραγόμενου οίνου. Επειδή η περιεκτικότητα σε αλκοόλη του κρασιού συσχετίζεται θετικά με την περιεκτικότητα σε σάκχαρα του χυμού σταφυλιού, φυσικά, αν το χρησιμοποιήσετε ως μετρητή ζάχαρης, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την αρχή των διαφορετικών διαθλαστικών δεικτών υγρών διαφορετικών συγκεντρώσεων. Έχει τη γρήγορη ταχύτητα, την υψηλή ακρίβεια, και το βάρος. Ελαφρύ, μικρό μέγεθος και άλλα πλεονεκτήματα. Πώς να χρησιμοποιήσετε: Ανοίξτε το καπάκι και ελέγξτε προσεκτικά το πρίσμα με ένα μαλακό πανί. Πάρτε μερικές σταγόνες της λύσης για να δοκιμαστείτε και τοποθετήστε τις στο πρίσμα ανίχνευσης. Στη συνέχεια, κλείστε απαλά το καπάκι για να αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα και εφαρμόστε το διάλυμα σε ολόκληρη την επιφάνεια του πρίσματος. Στοχεύστε την ελαφριά πλάκα εισόδου του οργάνου στην πηγή φωτός ή σε ένα φωτεινό σημείο, παρατηρήστε το οπτικό πεδίο μέσα από το προσοφθάλμιο και γυρίστε τον τροχό χειρός ρύθμισης προσοφθαλμιαίου για να κάνετε το μπλε και άσπρο όριο του πεδίου θέασης διαυγές. Η κλίμακα της διαχωριστικής γραμμής είναι η συγκέντρωση του διαλύματος. Βαθμονόμηση και βαθμονόμηση θερμοκρασίας: το όργανο πρέπει να βαθμονομηθεί στο μηδέν πριν από τη μέτρηση. Βάλτε μερικές σταγόνες απσταγμένο νερό στο πρίσμα ανίχνευσης. Γυρίστε τη βίδα μηδενικής ρύθμισης για να ρυθμίσετε τη ζυγαριά στο 0% της ζυγαριάς. Στη συνέχεια, σκουπίστε και δοκιμάστε το πρίσμα ανίχνευσης. Μια άλλη μέθοδος (μόνο για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε σάκχαρα) είναι να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε (ή να αφαιρέσετε) την τιμή διόρθωσης θερμοκρασίας στην τιμή που διαβάζεται στη θερμοκρασία περιβάλλοντος για να λάβετε μια ακριβή τιμή. (Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας για τις ενδείξεις ζάχαρης.) Συσκευασία: 1 x διαφυλεόμετρο, 1 χ σκληρό πλαστικό κιβώτιο, 1 μίνι κατσαβίδι Χ, 1 πιπέτα Χ, 1 χ χειρωνακτική βαθμολόγηση και βαθμολόγηση θερμοκρασίας: το όργανο πρέπει να βαθμονομηθεί πριν από τη μέτρηση Στο μηδέν. Βάλτε μερικές σταγόνες απσταγμένο νερό στο πρίσμα ανίχνευσης. Γυρίστε τη βίδα μηδενικής ρύθμισης για να ρυθμίσετε τη ζυγαριά στο 0% της ζυγαριάς. Στη συνέχεια, σκουπίστε και δοκιμάστε το πρίσμα ανίχνευσης. Μια άλλη μέθοδος (μόνο για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε σάκχαρα) είναι να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε (ή να αφαιρέσετε) την τιμή διόρθωσης θερμοκρασίας στην τιμή που διαβάζεται στη θερμοκρασία περιβάλλοντος για να λάβετε μια ακριβή τιμή. (Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει πίνακα διόρθωσης θερμοκρασίας για τις ενδείξεις ζάχαρης.)
-
Fruugo ID:
214272729-456827745
-
EAN:
9439100424781