Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt Oil Sugar Alcohol Vinegar Drying Cold Storage and Lactic Fermentation

26,95 €
+ 11,99 € Αποστολή

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt Oil Sugar Alcohol Vinegar Drying Cold Storage and Lactic Fermentation

Πωλήθηκε από:

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt Oil Sugar Alcohol Vinegar Drying Cold Storage and Lactic Fermentation

26,95 €

Αποθήκευση 5,00 € (15%)

Συνιστώμενη τιμή

31,95 €
Σε απόθεμα
+ 11,99 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Πωλήθηκε από:

26,95 €

Αποθήκευση 5,00 € (15%)

Συνιστώμενη τιμή

31,95 €
Σε απόθεμα
+ 11,99 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

Περιγραφή

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt Oil Sugar Alcohol Vinegar Drying Cold Storage and Lactic Fermentation

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.
  • Fruugo ID: 343593643-752691556
  • ISBN: 9781933392592

Παράδοση & Επιστροφές

Αποστέλλεται σε 6 μέρες

  • STANDARD: 11,99 € - Παράδοση μεταξύ Πέμ 01 Ιανουαρίου 2026–Τετ 21 Ιανουαρίου 2026

Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών