99,00 €
+ 19,49 € Αποστολή

Techniques for Analyzing Food Aroma

Πωλήθηκε από:

Techniques for Analyzing Food Aroma

99,00 €

Απομένουν μόνο 1 σε απόθεμα
+ 19,49 € Αποστολή
Πωλήθηκε από:

99,00 €

Απομένουν μόνο 1 σε απόθεμα
+ 19,49 € Αποστολή

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

Περιγραφή

Covers important methods and recent developments in food-aroma analysis. The text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses and new polymer sen
  • Μάρκα: Taylor & Francis Ltd
  • Κατηγορία: Φαγητό & Ποτό
  • Szerző: Ray Marsili (Belvidere Illinois USA)
  • Nyelv: English
  • Kiadó / Kiadó: Taylor & Francis Ltd
  • Formátum: Paperback
  • Oldalak száma: 400
  • Megjelenés dátuma: 2022-01-24
  • Fruugo ID: 344373532-754012698
  • ISBN: 9780367401160

Παράδοση & Επιστροφές

Αποστέλλεται σε 6 μέρες

  • STANDARD: 19,49 € - Παράδοση μεταξύ Πέμ 11 Δεκεμβρίου 2025–Τετ 31 Δεκεμβρίου 2025

Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών