159,00 €
+ 7,49 € Αποστολή

Flat Bread Technology

  • Μάρκα: Unbranded
Πωλήθηκε από:

Flat Bread Technology

  • Μάρκα: Unbranded

159,00 €

Σε απόθεμα
+ 7,49 € Αποστολή
Πωλήθηκε από:

159,00 €

Σε απόθεμα
+ 7,49 € Αποστολή

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

Περιγραφή

1 Cereal Grains in Flat Bread Production. - Wheat. - Corn. - Rye. - Barley. - Sorghum. - Pearl Millet. - Rice. - References. - 2 Cereal Milling and Flour Production for Flat Breads. - and Historical Background. - Wheat Milling and Flour Extraction. - Effect of Wheat Milling Variables on Flour and Flat Bread Quality. - Corn Milling to Flour and Masa Production. - Production of Masa (Corn Dough). - Production of Rye Sorghum Millet Barley and Rice Flour. - References. - 3 Properties and Functions of Sourdough and Noncereal Ingredients in Flat Bread Production. - Sourdough and Leavening Agents. - Organisms Involved in Food Fermention. - The Functionality of Microorganisms in Sourdough Bread Production. - Sourdough in Flat Bread Production. - Technology of Sourdough Production. - Shortening. - Emulsifiers. - Definition and Classification of Emulsifiers. - Surface-Active Emulsifiers. - Naturally Occurring Materials. - Legumes. - Potato flour. - References. - 4 Flat Breads. - Classification and Processing of Flat Breads. - Dough-Based Single-Layered Flat Breads. - Batter-Based Flat Breads (Leavened). - References. - 5 Double-Layered Flat Breads. - Arabic (Pita) Bread. - Baladi Bread. - References. - 6 Quality of Flat Breads. - Quality Requirement of Flat Breads. - Quality Assessment of Flat Breads. - Flour Quality Requirement for Flat Breads. - Comparison of Flat Bread Quality Prepared in a Laboratory and Commercial Bakery. - Shelf Life of Flat Bread. - References. - Appendices. - Appendix I Formulation and Processing Steps of Selected Flat Breads. - Appendix II Conversion of Common Units to International System of Units (SI). - Appendix IIIA Suppliers of Leavening Agents in the United States and Canada. - Appendix HIB Suppliers of Dough Strengtheners and Crumb Softeners in the United States and Canada. - Appendix IIIC Suppliers of Gums Thickeners and Stabilizers in the United States and Canada. - Appendix HID Suppliers of Oxidixing Agents in the United States and Canada. - Appendix HIE Suppliers of Reducing Agents in the United States and Canada. - Appendix IIIF Suppliers of Enzymes in the United States and Canada. - Appendix IIIG Suppliers of Mold Inhibitors in the United States and Canada. - Appendix IIIH Suppliers of Acidulants in the United States and Canada. - Appendix IV Suppliers of Makeup Equipment and Ovens for Pita (Arabic) Pizza and Tortilla Production Lines in the United States and Canada. - Appendix V Suppliers' Addresses Phone and Fax Numbers. Language: English
  • Μάρκα: Unbranded
  • Κατηγορία: Εκπαίδευση
  • Művész: Jalal Qarooni
  • Nyelv: English
  • Kiadó / Kiadó: Springer
  • Formátum: Paperback
  • Oldalak száma: 208
  • Megjelenés dátuma: 2011/10/01
  • Fruugo ID: 337883339-741542660
  • ISBN: 9781461284987

Παράδοση & Επιστροφές

Αποστέλλεται σε 4 μέρες

  • STANDARD: 7,49 € - Παράδοση μεταξύ Δευ 03 Νοεμβρίου 2025–Πέμ 06 Νοεμβρίου 2025

Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών