Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
+ 8,49 € Αποστολή
Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
- Μάρκα: Unbranded
Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
- Μάρκα: Unbranded
Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής
Περιγραφή
- Μάρκα: Unbranded
- Κατηγορία: Εκπαίδευση
-
Művész: Sakamon Devahastin
-
Nyelv: English
-
Kiadó / Kiadó: CRC Press
-
Formátum: Paperback
-
Oldalak száma: 382
-
Megjelenés dátuma: 2019/09/19
- Fruugo ID: 337350473-740976911
- ISBN: 9780367383732
Παράδοση & Επιστροφές
Αποστέλλεται σε 4 μέρες
-
STANDARD: 8,49 € - Παράδοση μεταξύ Τρί 11 Νοεμβρίου 2025–Παρ 14 Νοεμβρίου 2025
Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.
Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών