Περιγραφή
1. Χαρακτηριστικά
2. Γρήγορη & ομοιόμορφη θέρμανση: Το υλικό από κράμα αλουμινίου και η υψηλή πίεση (90Kpa) μπορούν να θερμανθούν ομοιόμορφα για να μειώσουν το χρόνο θέρμανσης, ενώ εμποδίζουν την απώλεια της διατροφής, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε νόστιμο φαγητό ακόμα κι αν ζείτε σε έναν κόσμο με γρήγορο ρυθμό.
3. Πολλαπλή προστασία ασφαλείας: Σε περίπτωση υπερπίεσης, η βαλβίδα περιορισμού πίεσης θα απελευθερώσει αυτόματα την πίεση για να αποτρέψει την έκρηξη. Το παράθυρο εκτόνωσης πίεσης παρέχει διπλή προστασία. Η βαλβίδα πλωτήρα που είναι τοποθετημένη μεταξύ της λαβής και του καλύμματος της κατσαρόλας μπορεί να εμποδίσει το αυτόματο άνοιγμα του καπακιού κατά το μαγείρεμα ή όταν υπάρχει πίεση στο εσωτερικό.
4. Βολικό στην παρακολούθηση: Το μανόμετρο με ακριβή κλίμακα καταγράφει το πλήρες φάσμα των πιέσεων επεξεργασίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μεγαλύτερα υψόμετρα.
5. Μεγάλη χωρητικότητα: Με μεγάλη χωρητικότητα (23Qt), μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 1-30 άτομα για να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες μαγειρέματος.
6. Εύκολος καθαρισμός: Είναι λεπτά γυαλισμένο για να έχει λεία επιφάνεια. Εν τω μεταξύ, το αποσπώμενο καπάκι επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό. Μπορείτε να το ξεπλύνετε με νερό και να το στεγνώσετε.
7. Ισχυρό και ανθεκτικό: Κατασκευασμένο από παχύρρευστο κράμα αλουμινίου με υψηλή σκληρότητα, μπορεί να αντισταθεί στη φθορά, τις γρατσουνιές, τα οξέα και τα αλκάλια, τους κραδασμούς, την έκρηξη και την παραμόρφωση χωρίς καθίζηση μεταλλικού υλικού.
8. Πολλαπλή χρήση: Σε αντίθεση με άλλες κατσαρόλες της αγοράς, μπορεί να μαγειρέψει στον ατμό, να βράσει και να μαγειρέψει φαγητό. Οι πολλαπλές χρήσεις μπορούν να ικανοποιήσουν τους κρίσιμους γευστικούς κάλυκες της οικογένειας.
9. Λεπτομέρειες
10. Λαβή κατά των εγκαυμάτων: Η λαβή από βακελίτη μπορεί να αποτρέψει το ζεμάτισμα ενώ σας βοηθά να σηκώσετε την κατσαρόλα.
11. Δαχτυλίδι σιλικόνης: Μπορεί να εγγυηθεί καλή στεγανοποίηση, αποτρέποντας έτσι τη διαρροή διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια χρήσης. Επίσης, μπορεί να αποσπαστεί για εύκολο καθάρισμα.
12. Εφαρμογή
13. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορα συνοδευτικά και είναι κατάλληλο για διαβίωση σε διαμερίσματα, κάμπινγκ, τροχόσπιτα και σακίδιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σόμπες αερίου, ηλεκτρικές κεραμικές σόμπες και ηλεκτρικούς φούρνους.
14. Προδιαγραφές
15. Χρώμα: Ασημί
16. Υλικό: κράμα αλουμινίου, βακελίτης
17. Σχήμα: Κυλινδρικό
18. Στυλ: Μοντέρνο
19. Τύπος κλεισίματος: Εξωτερικό καπάκι
20. Μέθοδος ελέγχου: Αγγίξτε
21. Τύπος ελεγκτή: Έλεγχος χειρός
22. Επεξεργασία επιφάνειας: Γυαλισμένη διαδικασία
23. Χωρητικότητα: 22L/23Qt
24. Ανώτατη πίεση: 90Kpa
25. Καθαρό βάρος: Περίπου 3,7 κιλά/8,1 λίβρες
26. Μέγεθος (ΔxΥ): Περίπου 32*28,0cm/12,59*11,02 ίντσες
27. Μέθοδος πρώτης χρήσης
28. 1. Ο διακόπτης του νέου δοχείου θα είναι λίγο σφιχτός για πρώτη φορά. Αλείψτε λίγο μαγειρικό λάδι στον στεγανοποιητικό δακτύλιο και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικού λαδιού στην επάνω ράβδο αναστολής της λαβής και στα δόντια της κατσαρόλας για να διευκολύνετε το άνοιγμα και το κλείσιμο.
29. 2. Κλείστε το καπάκι: Όταν κλείνετε το καπάκι, ευθυγραμμίστε το σημάδι "▽" στην αριστερή πλευρά της λαβής με το σημάδι "△" στην κάτω λαβή, λυγίστε το καπάκι και γυρίστε την επάνω λαβή δεξιόστροφα μέχρι να ευθυγραμμιστούν η επάνω και η κάτω λαβή για να την κλείσετε εντελώς (ειδική σημείωση: όταν είναι εγκατεστημένη η κάτω λαβή, η σχισμή είναι προς τα πάνω και το μέταλλο προς τα κάτω).
30. Περιλαμβάνεται πακέτο
31. 1* Πυκνωμένη αντιεκρηκτική χύτρα ταχύτητας
32. Σημειώσεις
33. 1. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε σόμπες αερίου. Μην το χρησιμοποιείτε σε επαγωγικές κουζίνες.
34. 2. Μπορεί να υπάρχουν μερικές ακαθαρσίες στη νέα γλάστρα. Καθαρίστε το πριν από τη χρήση. Μετά τον καθαρισμό, ανοίξτε το καπάκι και ζεστάνετε την κατσαρόλα μέχρι ολόκληρη η κατσαρόλα να βγάλει καπνό (περίπου 1 λεπτό) για να σχηματιστεί ένα φιλμ οξυγόνου και, στη συνέχεια, αλείψτε μια στρώση βρώσιμου λαδιού.
35. 3. Ελέγξτε εάν κάθε προστατευτική συσκευή είναι σε καλή κατάσταση πριν κλείσετε το καπάκι.
36. 4. Όταν μαγειρεύετε, μπορείτε να ζεστάνετε το φαγητό πρώτα με μια μεγάλη φωτιά και μετά να το σιγοβράσετε με μια μικρή φωτιά. Μετά το μαγείρεμα του φαγητού, μπορεί να υπάρχει λίγο μαύρισμα στην κατσαρόλα, που είναι μια φυσιολογική αντίδραση οξείδωσης και δεν επηρεάζει τη χρήση. Απαγορεύεται η ξηρή καύση σε άδεια γλάστρα.
37. 5. Όταν μαγειρεύετε φαγητό, εάν η κατσαρόλα κολλήσει λόγω κακής λειτουργίας, πλύνετε την κατσαρόλα αφού την εμποτίσετε με σκόνη σόδας, απορρυπαντικό ή λευκό ξύδι. Απαγορεύεται το ξύσιμο της κατσαρόλας με αιχμηρά αντικείμενα όπως ατσάλινες μπάλες.
38. 6. Αφού μαγειρέψετε το φαγητό, φροντίστε να περιμένετε μέχρι να εξαντληθεί η πίεση του αέρα στην κατσαρόλα πριν ανοίξετε το καπάκι.
39. 7. Το φαγητό και το νερό δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 3/4 της χωρητικότητας της κατσαρόλας.
40. 8. Ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, συνιστάται η αντικατάσταση του στεγανοποιητικού δακτυλίου σιλικόνης από μισό έτος έως περίπου ένα χρόνο.
41. 9. Η χύτρα ταχύτητας είναι γυαλισμένη και είναι αναπόφευκτο να υπάρξει μια μικρή γρατσουνιά, η οποία δεν θα επηρεάσει τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι δεν σας πειράζει πριν παραγγείλετε.
-
Fruugo ID:
416287176-878450275
-
EAN:
6902268862632