29,67 €
+ 20,99 € Αποστολή

2 Across - Jerry Mayer

  • Μάρκα: Unbranded
Πωλήθηκε από:

2 Across - Jerry Mayer

  • Μάρκα: Unbranded

29,67 €

Σε απόθεμα
+ 20,99 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Πωλήθηκε από:

29,67 €

Σε απόθεμα
+ 20,99 € Αποστολή

Πολιτική επιστροφών 14 ημερών

Μέθοδοι πληρωμής:

Περιγραφή

2 Across - Jerry Mayer

Two Strangers, A Man And A Woman, Board A San Francisco Bart Train At 4:30 A.m. They're Alone In The Car, Each Is Married, Both Are Doing The New York Times Crossword.
  • Μάρκα: Unbranded
  • Κατηγορία: Αναφορά
  • Szerző: Jerry Mayer
  • Nyelv: English
  • Kiadó / Kiadó: Concord Theatricals
  • Formátum: Paperback
  • Oldalak száma: 56
  • Fruugo ID: 307195497-688025053
  • ISBN: 9780573633683

Διανομή

Αποστέλλεται σε 24 ώρες

  • STANDARD: 24,71 € - Παράδοση μεταξύ Τρί 21 Ιουλίου 2026–Δευ 27 Ιουλίου 2026

Αποστέλλεται από Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιστροφές & Ακυρώσεις

Επιστροφές

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται σε εσάς πλήρως και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρ' όλα αυτά, αν παραλάβετε μία ελλιπή παραγγελία ή προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, μπορείτε να την επιστρέψετε ολόκληρη ή κάποια προϊόντα από αυτή και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα.

Προβολή πλήρους πολιτικής επιστροφών

Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας χωρίς να δώσετε λόγο. Για να ασκήσετε εύκολα το δικαίωμά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο "Ακύρωση παραγγελίας μου" στο υποσέλιδο κάθε σελίδας ή στον λογαριασμό σας στο Fruugo στην ενότητα "Παραγγελίες". Μόλις ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης. Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί από τον λιανοπωλητή, θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες οδηγίες επιστροφής για να διασφαλίσουμε ότι η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί άμεσα.

Δείτε την πλήρη πολιτική ακύρωσης